The Church in Wales

  • The Church in Wales

     

    The Church in Wales

    D&G created a new concept design and fit out for The Church in Wales' relocated head office in Cardiff City centre. Our client's brief was to create an inspiring space for The Church in Wales staff that was practical and would help to generate a new integrated way of working.

    To enhance their new workspace within the design, we incorporated a mixture of open-plan and collaborative areas. Space planning was key during the design process to ensure each department worked cohesively together. The Church in Wales' staff engagement was essential throughout space planning as each department had certain storage requirements. We positioned bench desking along the outer windows, to maximise the natural sunlight and for the staff to overlook the city centre from their desks. Meeting pods and "quite zones" were introduced throughout the floor which helped to create new spaces away from the desk and to encourage interaction between staff and clients.

  • The Church in Wales

     

    The Church in Wales

    D&G created a new concept design and fit out for The Church in Wales' relocated head office in Cardiff City centre. Our client's brief was to create an inspiring space for The Church in Wales staff that was practical and would help to generate a new integrated way of working.

    To enhance their new workspace within the design, we incorporated a mixture of open-plan and collaborative areas. Space planning was key during the design process to ensure each department worked cohesively together. The Church in Wales' staff engagement was essential throughout space planning as each department had certain storage requirements. We positioned bench desking along the outer windows, to maximise the natural sunlight and for the staff to overlook the city centre from their desks. Meeting pods and "quite zones" were introduced throughout the floor which helped to create new spaces away from the desk and to encourage interaction between staff and clients.

  • The Church in Wales

     

    The Church in Wales

    D&G created a new concept design and fit out for The Church in Wales' relocated head office in Cardiff City centre. Our client's brief was to create an inspiring space for The Church in Wales staff that was practical and would help to generate a new integrated way of working.

    To enhance their new workspace within the design, we incorporated a mixture of open-plan and collaborative areas. Space planning was key during the design process to ensure each department worked cohesively together. The Church in Wales' staff engagement was essential throughout space planning as each department had certain storage requirements. We positioned bench desking along the outer windows, to maximise the natural sunlight and for the staff to overlook the city centre from their desks. Meeting pods and "quite zones" were introduced throughout the floor which helped to create new spaces away from the desk and to encourage interaction between staff and clients.

  • The Church in Wales

     

    The Church in Wales

    D&G created a new concept design and fit out for The Church in Wales' relocated head office in Cardiff City centre. Our client's brief was to create an inspiring space for The Church in Wales staff that was practical and would help to generate a new integrated way of working.

    To enhance their new workspace within the design, we incorporated a mixture of open-plan and collaborative areas. Space planning was key during the design process to ensure each department worked cohesively together. The Church in Wales' staff engagement was essential throughout space planning as each department had certain storage requirements. We positioned bench desking along the outer windows, to maximise the natural sunlight and for the staff to overlook the city centre from their desks. Meeting pods and "quite zones" were introduced throughout the floor which helped to create new spaces away from the desk and to encourage interaction between staff and clients.

  • The Church in Wales

     

    The Church in Wales

    D&G created a new concept design and fit out for The Church in Wales' relocated head office in Cardiff City centre. Our client's brief was to create an inspiring space for The Church in Wales staff that was practical and would help to generate a new integrated way of working.

    To enhance their new workspace within the design, we incorporated a mixture of open-plan and collaborative areas. Space planning was key during the design process to ensure each department worked cohesively together. The Church in Wales' staff engagement was essential throughout space planning as each department had certain storage requirements. We positioned bench desking along the outer windows, to maximise the natural sunlight and for the staff to overlook the city centre from their desks. Meeting pods and "quite zones" were introduced throughout the floor which helped to create new spaces away from the desk and to encourage interaction between staff and clients.

  • The Church in Wales

     

    The Church in Wales

    D&G created a new concept design and fit out for The Church in Wales' relocated head office in Cardiff City centre. Our client's brief was to create an inspiring space for The Church in Wales staff that was practical and would help to generate a new integrated way of working.

    To enhance their new workspace within the design, we incorporated a mixture of open-plan and collaborative areas. Space planning was key during the design process to ensure each department worked cohesively together. The Church in Wales' staff engagement was essential throughout space planning as each department had certain storage requirements. We positioned bench desking along the outer windows, to maximise the natural sunlight and for the staff to overlook the city centre from their desks. Meeting pods and "quite zones" were introduced throughout the floor which helped to create new spaces away from the desk and to encourage interaction between staff and clients.

  • The Church in Wales

     

    The Church in Wales

    D&G created a new concept design and fit out for The Church in Wales' relocated head office in Cardiff City centre. Our client's brief was to create an inspiring space for The Church in Wales staff that was practical and would help to generate a new integrated way of working.

    To enhance their new workspace within the design, we incorporated a mixture of open-plan and collaborative areas. Space planning was key during the design process to ensure each department worked cohesively together. The Church in Wales' staff engagement was essential throughout space planning as each department had certain storage requirements. We positioned bench desking along the outer windows, to maximise the natural sunlight and for the staff to overlook the city centre from their desks. Meeting pods and "quite zones" were introduced throughout the floor which helped to create new spaces away from the desk and to encourage interaction between staff and clients.

  • The Church in Wales

     

    The Church in Wales

    D&G created a new concept design and fit out for The Church in Wales' relocated head office in Cardiff City centre. Our client's brief was to create an inspiring space for The Church in Wales staff that was practical and would help to generate a new integrated way of working.

    To enhance their new workspace within the design, we incorporated a mixture of open-plan and collaborative areas. Space planning was key during the design process to ensure each department worked cohesively together. The Church in Wales' staff engagement was essential throughout space planning as each department had certain storage requirements. We positioned bench desking along the outer windows, to maximise the natural sunlight and for the staff to overlook the city centre from their desks. Meeting pods and "quite zones" were introduced throughout the floor which helped to create new spaces away from the desk and to encourage interaction between staff and clients.

  • The Church in Wales

     

    The Church in Wales

    D&G created a new concept design and fit out for The Church in Wales' relocated head office in Cardiff City centre. Our client's brief was to create an inspiring space for The Church in Wales staff that was practical and would help to generate a new integrated way of working.

    To enhance their new workspace within the design, we incorporated a mixture of open-plan and collaborative areas. Space planning was key during the design process to ensure each department worked cohesively together. The Church in Wales' staff engagement was essential throughout space planning as each department had certain storage requirements. We positioned bench desking along the outer windows, to maximise the natural sunlight and for the staff to overlook the city centre from their desks. Meeting pods and "quite zones" were introduced throughout the floor which helped to create new spaces away from the desk and to encourage interaction between staff and clients.