Thales Group - D&G Office Interiors

Thales Group

  • Thales Group
  • Thales Group
  • Thales Group
  • Thales Group
  • Thales Group
  • Thales Group
  • Thales Group
  • Thales Group
 Thales approached D&G with a simple brief, to create a more collaborative and agile workplace in their main “Hybrid” building. After a design consultation and 3D visual presentations, D&G were awarded the contract for the complete refurbishment of the Hybrid offices.

 2 images in one thales

We removed internal walls to open up the existing offices to create larger and more flexible meeting rooms and work spaces. New flooring, a bespoke moss feature wall in the reception, decoration, acoustic baffles, feature lighting and office furniture were chosen to complement the existing brand colour palette and link the work environments. New air conditioning, electrical and data reconfiguration enhanced the redesigned working areas.

The team, including our installation suppliers, worked closely with the Thales team to minimise impact on their working environment whilst the project was completed in 16 weeks.

Thales 27

Thales 72

Thales 81